Hack House: “Общото между нас и хакерите е страстта към новостта и различното.”

Екипът на Hack House се занимава със сглобяеми модулни пространства за обитаване, от предварително напрегнати мембранни структури, подходящи за природен терен и умерен климат. Те комбинират модерна инженерна концепция – предварително напрегнатите структури, с традиционната къща с дървена рамка и древното наколно жилище. Ето какво ни сподели Валентин в няколко кратки въпроса:

 

Най-лесният начин да обясни Hack Hause.. сигурност и тръпка – олекотен модел на мечтите ви – модулна къща която ще можете да придобивате, реконфигурирате и надграждате в унисон с динамиката на вшия лаифстайл.. при това с лекотата с която купувате кола или мебели от Икеа.. това става възможно с иновативната комбинация на традиционни материали и авангардни инженерни методи..

 

Всичко започна.. преди много години на единайстия етаж на Университета по архитектура се срещнаха един конструктор на летателни апарати по-леки от въздуха и нахъсен архитект дипломант.. не чак толкова отдавна те публикуваха серия от работи на границата на границата на архитектурата и космическите технологии.. миналото лято концепцията се приземи като проект за къщата на бъдещето – сега..

 

Екипът ни.. Валентин – визонер, мултидисциплинарен извънсистемен човек; основател Раффи – архитект, работил с топ архитекти, но по му харесва да прави нови неща; Шейн – структурен инженер, ходи на работа с Харлеи; Ник – архитект /дизайнер по образование и мейкър по призвание.

 

Хакерите за нас.. Това което ни свързва е страстта към новостта и различното.

 

Start It Smart | Pre-Accelerator.. Има места където нещата се случват.. вярваме че Start It Smart е едно от тях.

 

Свържете се с тях на:

valstav@gmail.com

 

Ако искате да получавате повече информация за събитията, които организираме, както и за програмата Start It Smart | Pre-Accelerator, абонирайте се ТУК!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *