Akram: “Мисията ни е да унищожим всички мобилни банери”

Преди броени дни ви запознахме с Илия и неговия стартъп Kuknall, които вкарва иновация в тоалетните чинии. Днес отново ще ви срещнем с екип, участник във втория сезон на Start It Smart | Pre-Accelerator. 

Те са 3-ма и се борят срещу рекламните банери. Обичат свободата, риска и предприемачеството. Те са готови да дадат “kickstart” на стартъпа и живота си.  Те са Akram.

 

Akram
Akram е система , която позволява на брандовете да се свържат с потребители на приложения и предложат награди за техните постижения. Не само че Акрам не нарушава “user experience” на потребителите, а го подобрява като им предлага реални награди за техните постижения. Брандовете от своя страна, се свързват с потребителите по – успешно, привличайки и задържайки своите клиенти.

Екип: Радослав Радев, Филип Точков и Вал Ванков

 

  • Дадохме старт на Akram… защото ни писна да затваряме мобилни банери отново и отново. Мобилната реклама е адски досадна и слабо ефективна, а това може въобще да не е така. Мисията ни е да унищожим всичките мобилни банери за благото на user experience и да предоставим по-ефективен начин брандовете да се свързват с потребителите. Нашата система предоставя точно това – реклама в приложенията, която наистина работи без да съсипва user experience на потребителите.

 

  • Нашата силна страна… е волята и желанието ни да превърнем проекта в успешен бизнес. Ние сме с нагласата,че успехът ни е неизбежен, а провалът не е опция… не защото сме супер умни или можещи, а защото няма да се откажем докато не успеем.

 

  • Рекламите… в днешни дни са навсякъде около нас. Това е развиваща се индустрия, създават се нови иновативни начини за рекламиране. В следващите 4-5 години приходите от мобилна реклама почти ще се удвоят. Това означава два пъти повече банери!! Спокойно, ние ще се борим срещу тази неправда. Време е банерите да се заменят от по-усъвършенстван вид, време е Акрам да се появи на сцената.

 

  • Предприемачът… е човекът с визия, който прави нещата да се случват. Той се различава по пламъка в очите му, който го кара да рискува вместо да взема сигурна корпоративна заплата. Той е инициативен и адаптивен работохолик, който приветства промяната.

 

  • Успех… е относително понятие. За някои е червено Ферари, стабилно семейство и вила на морето, за други взет изпит по висша математика. За нас успехът е създаване на глобален бранд, който да разбира нуждите на клиентите и потребителите; бранд, който ще надминава очакванията и носи щастие.

 

  • Следващата крачка е… “hustling on max”. Очакват ни доста срещи с клиенти, хора в индустрията и потребители, за да може да разберем достатъчно ясно нуждите им и тяхната гледна точка. След като разбираме пазара си по добре от Васко Василев-неговата цигулка, ще тестваме нашия MVP & разработим финалния продукт.

 

  • Start It Smart | Pre-Accelerator… е супер място със супер хора. Ние сме наистина благодарни, че сме част от програмата и имаме възможност да дадем “kickstart” на стартъпа и на живота ни като предприемачи.

 

Ако искате да получавате повече информация за събитията, които организираме, както и за програмата Start It Smart | Pre-Accelerator, абонирайте се ТУК!

 

[pexblogposts pex_attr_cat=”-1″ pex_attr_number=”9″ pex_attr_columns=”3″][/pexblogposts]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *