Place2Sport: “Мотивът на игра, загатнат в организацията на платформата, ще предизвиква и поддържа интереса на потребителите.”

Запознайте се с Place2Sport – спортна социална мрежа, организирана като игра, предоставяща геолокализация на частни или свободни игрища и комплекси с цел запълване на липсата на социализация и комуникация между хората, липсата им на мотивация и трудността при намиране на спортен партньор и спортни съоражения. Екипът им е представен от двете дами Моника и Зорница и техните кавалери Красимир, Димитър и Никола, а ето и какво ни споделиха те:

 

Уникални сме.. Уникални сме, защото обединяваме решенията на основните трудности, пред които се изправят любителите на колективните спортове, на едно място. От друга страна мотивът на игра, загатнат в организацията на платформата, ще предизвиква и поддържа интереса на потребителите.

 

Социалната мрежа.. Социалната мрежа обединява хора с еднакви интереси, идеи, желания, хоби и виждания. Мрежата, която създаваме ще свързва любителите на спорта не само във виртуалното пространство, но ще спомага комуникацията и социализацията между хората на реалното спортно игрище.

 

Спортът.. Спортът е език, който всички по света говорят. Той дава здраве, дисциплина, създава приятелства за цял живот, спомага за физическото, умственото и психическото развитие на човека. Спортът е начин на живот.

 

Вярваме.. Вярваме, че съществува спортна култура и желание за активен живот сред младежите. Платформата, която създаваме ще предотврати трудностите пред спортуващите, ще удовлетвори нуждите им и повиши мотивацията за спорт и здравословен начин на живот.

 

Start It Smart | Pre-Accelerator.. Start It Smart | Pre-Accelerator вдъхновява, мотивира и учи, как да стигнеш от там където си в момента, до там където искаш да бъдеш. Градивна среда от хора, която подпомага личностното развитие на всеки от екипа и дава възможност да превърнеш идеята си в реален бизнес.

 

Свържете се с тях на:

z.ivanova@place2sport.com

m.mecheva@place2sport.com

k.vasilev@place2sport.com

d.hristov@place2sport.com

 

Ако искате да получавате повече информация за събитията, които организираме, както и за програмата Start It Smart | Pre-Accelerator, абонирайте се ТУК!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *