Start It Smart | Pre-Accelerator Demo Day #3

На 29ти Април се проведе третият пореден Demo Day на Start It Smart | Pre-Accelerator. Това бе и подобаващият финал на един прекрасен сезон. 12 стартъпа презентираха пред гостите на събитието и показаха прогреса, който са постигнали за последните 10 седмици в нашата предприемаческа програма.

Събитието бе отрито от президента на Start It Smart, Петър Шарков и бе водено от Никола Янев, вечно усмихнат и в добро настроение. Точно и по този начин премина цялото събитие, което се проведе в Телефонната Палата, предоставена любезно от Vivacom. В рамките на час и половина гостите изслушаха впечатляващите презентации на 12-те стартиращи компании в Pre-Accelerator Season 3.

DSC_1773

В рамките на 5 минути всеки един от стартъпите успя да представи своята идея и напредъка, които е постигнал. А този напредък бе плод на много усилия, тестове, валидации, смяна на посоката и тежък и упорит труд.

DSC_1774

Сред гостите на Demo Day #3 бяха представители на фонда за рискови инвестиции Eleven, лидери на водещи компании от частния сектор, множество хора от стартъп екосистемата в България, както и ментори и приятели на Start It Smart.

DSC_1877

В заключение можем да кажем, че изпратихме един страхотен сезон на програмата! Екипът на Start It Smart | Pre-Accelerator се гордее, че успя да помогне на всички стартъпите да постигнат целите си. Пожелаваме на всеки екип успех с развитието на своя бизнес!

Искрено благодарим на генералния ни партньор Superhosting, както и на нашите спонсори Telerik и Obecto, благодарение, на които сбъдваме нашата преакселераторска мечта!

Снимки:

DSC_1769

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *