Cleverguard-охранителната система, която може да мисли

Представяли ли сте си някога охранителна система, която може да се инсталира за по-малко от 2 минути и само с няколко клика да следите какво се случва там? Ако не сте, то сега е моментът да си го представите. Защо ли? Защото нашите момчета от стартъпа Cleverguard правят точно това – разработват най-интелигентната охранителна система.

Именно затова днес Start It Smart | Pre-Accelerator ви представя Даниел Манчев и Радослав Грънчаров, основатели на интелигентния стартъп. Вижте ги!

 

Cleverguard
Cleverguard е интелигентна охранителна система, която използва клауд базирана архитектура, за да предостави по-надеждна и по-функционална охрана за дома. Системата е напълно безжична, което позволява инсталирането й за по-малко от 2 минути. Чрез Cleverguard хората могат да разберат какво се случва в дома им само с няколко клика, както и да бъдат известявани за всички събития, които се случват там.

 

  •  Стартирахме…защото сме убедени, че ще стигнем до финала!

 

  • Стартъпът ни… представлява интелигентна охранителна система, която може да мисли, да се учи и да предоставя възможност на потребителя “да бъде вкъщи дори когато не си е у дома”.

 

  • Охранителните системи… могат и трябва да се развиват в още много насоки.

 

  • Предприемачът… е като герой от “Хари Потър” – може да превърне всяка мисъл в реалност, но без магическата пръчка.

 

  • Целта ни… е да вкараме още една услуга в 21-ви век, да я направим по-интелигентна, по-достъпна и по-лесна за изполване. Абе да ти е приятно да влезе крадец вкъщи.

 

  • Истината е, че… в момента традиционните охранителни системи търпят голям технологичен застой. Има толкова много действия, от които може да се освободи човешката намеса и решенията да се вземат от компютър, вместо от нас. Ние ще покажем част от тях . Ще се радваме, ако успеем да задвижим развитието и на този сектор, защото е странно смартфон за $200 да знае кой си само като снимаш лицето си, а охранителна система за $2000 да няма тази функционалност.

 

  • Start It Smart | Pre-Accelerator… не е просто едно събитие или организация. Влизането в пре-акселератора за нас бе първата стъпка към един нов живот. Научихме се да гледаме на света по съвсем различен начин, да забелязваме неща, които преди не можехме, научихме се да мислим, да действаме тактично и да анализираме всяка конкретна ситуация. А най-хубавото е, че все още сме в средата на обучението и има още толкова много неща, които ще научим.

 

Ако искате да получавате повече информация за събитията, които организираме, както и за програмата Start It Smart | Pre-Accelerator, абонирайте се ТУК!

 

[pexblogposts pex_attr_cat=”-1″ pex_attr_number=”9″ pex_attr_columns=”3″][/pexblogposts]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *