Sporty: “Ние сме потребители сами на себе си”

Всички хора ежедневено се стремим да бъдем максимално ефективни както за себе си, така и за света около нас. Искаме да бъдем свежи, концентрирани, мотивирани, вдъхновени и какво ли още не… Но как може да сме винаги в синхрон с ежедневните си дела? Отговорът, разбира се, е много просто и се крие в небезизвестната поговорка “Здрав дух – здраво тяло”.

Именно затова днес Start It Smart | Pre-Accelerator ще ви запознае с един спортен стартъп, участник във втория сезон. Те могат да ви помогнат, за да направите онази толкова трудна първа крачка в спорта. Крачката, която ще ви даде непрестанен прилив на енергия, вдъхновение и още нещо… Запознайте се с Sporty.

 

Sporty
Sporty е иновативна социална платформа, чиято основна цел е да се улесни организирането на свободното време в областтта на спорта. Чрез просто меню и интерактивна карта с всички спортни площадки, хората ще оптимизират времето си, необходимо за организация на екип/група във всеки един спорт. Приложението се концентрира повече в комуникацията, отколкото в създаването на програми за трениране или график.

 

 

  • Идеята възникна…. преди доста време, когато работихме по един друг проект, който така и не видя бял свят. Главната причина винаги е била нуждата от универсално решение за организиране и намиране на спортните ни активности. На практика ние ще сме потребители сами на себе си. 🙂

 

  • Хората и спортът … Човек трябва да постига баланс между менталното, физическото и емоционалното, за да може да е пълноценен. В днешно време хората забравят да поддържат  тялото си повече от всякога, а тенденцията да се работи все повече на стол води до обездвижване и позакръгляне. За наша радост в София има изключително много активно спортуващи хора.

 

  • Ние... вярваме адски много в идеята, защото знаем колко голямо приложение има тя в ежедневието на толкова много хора. Щастливи сме като екип и приятели да правим нещо толкова социално и в полза на общата картинка, която за нещастие е все по-сива.

 

  • Конкурентите ни…не са малко, но пожелаваме успех на всички. Крайната цел е важна, а тя за всички е една и в полза на мнозина. Тайничко се надяваме именно нашият проект да е този, който ще достигне най-добре и до най-много хора.

 

  • Предприемачът… трябва постоянно да прави компромиси със себе си и да се учи да организира времето и приоритетите си. Определено не е лесно и е постоянно учене.

 

  • Истината е, че …ние сме сигурни в това, което правим и ако не друго поне помежду ни сме се излъгали добре 🙂

 

  • Start It Smart | Pre-Accelerator… е страхотно място, където можем да се правим, че работим докато изяждаме солетите безплатно 🙂 Преакселераторът е инкубаторът на идеи, от който имахме нужда, за да доизлюпим своята. Много срещи и полезни контакти, много учене и голям купон! Благодарим за доверието и подкрепата!

 

Ако искате да получавате повече информация за събитията, които организираме, както и за програмата Start It Smart | Pre-Accelerator, абонирайте се ТУК!

 

[pexblogposts pex_attr_cat=”-1″ pex_attr_number=”9″ pex_attr_columns=”3″][/pexblogposts]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *