Drone Systems: “Предприемачеството е нашият начин да изразим себе си.”

Вече ви запознахме с два от екипите в новия сезон на Start It Smart | Pre-Accelerator. Днес е ред на Drone Systems – момчетата, които планират да преобразят света на рекламата и да го направят по-забавен и нетрадиционен. Използвайки дрони за маркетингови цели, рекламодателите ще могат да достигнат до правилната публика както никога досега. Повече за тях и идеята им – в следващите редове.


Идеята се роди
… след като за пръв път видяхме дрон. Бяхме изумени от възможностите и потенциала на тази технология. Първият ни въпрос беше – Какви приложения имат? Тогава започнаха да валят идеи…


Четирима сме, защото
… се познаваме от много време и сме добри
приятели. Всеки един от нас има разнообразен профил и се сработваме добре, защото
винаги има място за хумор и забавление.


Предприемачеството
… е нашият начин да изразим себе си. Някои хора го правят чрез танцуване, рисуване или музика – ние се интересуваме от иновации и как те могат да подобрят живота ни.


Тайното ни оръжие
… е Венко.


Дроните
… плениха въображението ни до толкова, че не спират да ни идват идеи за какво да ги използваме. Приложенията на практика са неограничени и потенциалът на този пазар е огромен.


Start It Smart | Pre-Accelerator
… е място, където екипите с идеи получават огромна подкрепа. Тази подкрепа се изразява в ключови насоки, съвети и запознанства, които иначе трудно биха се изградили.


Ако искате да получавате повече информация за събитията, които организираме, както и за програмата Start It Smart | Pre-Accelerator, абонирайте се ТУК!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *