Scent Mark: “Следващото стъпало е да използваме изцяло ресурсите на България!”

Scent Mark Bulgaria е първата компания, предлагаща услугата за ароматен маркетинг на българския пазар. Те вярват в магията на ароматите и приемат за своя мисия да внесат свежест и иновативност в сферата на рекламата като помогнат на различните марки да се отличат ярко една от друга. По този начин клиентите им ще постигат по-големи продажби и ефективност. Повече за тях и идеята разказва Николета Митева.


Идеята за ScentMark
… е инициирана от моя съдружник, Борис Колев. Преди време имах удоволствието да работя съвместно с него и тогава чух за Ароматния маркетинг. Като човек, който харесва иновативните и социално насочени дейности усетих, че искам да участвам! От години се интересувам от психология и ми бе ясно каква сила оказват ароматите върху хората. Успях да съзра хилядите възможности на проекта и повярвах…


Ароматният маркетинг
… е метод познат на човечеството от хилядолетия. Той е в основата на най-успешните бизнес идеи и проекти в света. Ние го пренасяме в 21 век, с помощта на специализирани машини, позволяващи да използваме познатите възможности на аромата по един нов начин. Това дава възможност за по-мащабно използване в бизнес средите.


Истината е
…, че моята лична визия е да спомогна за съграждането на една по-приветлива България, която да е дом на щастливи, спокойни и доволни хора.
За мен ароматите са една от много възможни алтернативи, които водят към тази мечта.


Следата
…, която ще е оставим ще е с аромат на положителни емоции.


Мотивира ни
… идеята, че поднасяме на българите нещо иновативно, което ще направи живота им по-позитивен и усмихнат.


Следващото стъпало
… е да използваме изцяло ресурсите на България. От климатични условия за отглеждане на етерични насаждения, до технологичните ни капацитети за производство на нов бранд машини. Бих добавила, че по-следващата стъпка е да споделим всичко това с Европа и света. ?


Start It Smart | Pre-Accelerator
… е възможност за нас, както и за много млади хора, да осъществят дори и най-смелите си мечти, окрилени от безрезервната подкрепа на екипа и менторската мрежа!Ако искате да получавате повече информация за събитията, които организираме, както и за програмата Start It Smart | Pre-Accelerator, абонирайте се ТУК!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *