WiFi.bg: “Вярваме, че мобилната реклама е бъдещето!”

Тринадесетте екипа на Start It Smart | Pre-Accelerator Сезон 3 вече успешно преминаха през първите две седмици от програмата. Докато те се учат и работят неуморно за реализация на своите идеи, ние ще ви разкажем малко повече за тях.

Честта първи да седнат на горещия стол се пада на WiFi.bg – платформата, която преобразява онлайн рекламата като свързва местата с безплатни Wi-Fi мрежи с рекламодатели. Услугата предлага достъп до “captive mobile audience” и таргетиране по демографски данни, по тип мобилно устройство, по дата и час, както и по реалното местоположение на потребителите. Кои са те и какво ги движи напред – вижте в следващите редове.


Ние
… сме критични, работливи, позитивни. Вярваме, че мобилната реклама е бъдещето, но в момента липсват елементи, за да се наложи като успешен рекламен канал.


Успехът е
… да създадеш продукт, който носи стойност в голям мащаб. В момента за нас това е да постигнем traction, product market fit и висок CTR на мобилните реклами в платформата на WiFi.


WiFi.bg
… е платформа за мобилна реклама. Чрез реалното местоположение на потребителите, нашата платформа създава уникални сегменти от потребители, като например туристи; всички мъже/жени, които ще бъдат в центъра между 21:00 и 23:00 часа; хора, които в момента пазаруват в мол и много други.


Целта ни
… е да създадем инструменти за таргетиране на мобилни потребители, които не се предлагат от никоя друга платформа онлайн.


Рекламата
… трябва да е релевантна, за да работи. И вярваме, че именно настоящето местоположение на потребителите до голяма степен издава техните потребителски награси. Затова #WiFi позволява да се таргетира не само в точното време, но и на правилното място.


Планът ни за бъдещето
… да бъдем market leader на пазара за мобилна реклама в държавите, в които оперираме. След България, планираме да се разширяваме към Централна и Западна Европа.


Start It Smart | Pre-Accelerator
… ни помогна по-добре да дефинираме целите си и да създадем ясна програма как да ги следваме. Лекциите и уъркшоповете са изключително ценни за развитието на start-up-a ни.Ако искате да получавате повече информация за събитията, които организираме, както и за програмата Start It Smart | Pre-Accelerator, абонирайте се ТУК!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *