Everythink: “Проектът ни е много по-добър от проекта ви”

С много хъс и позитивизъм 15 стартъпа преминаха успешно през първата седмица на Start It Smart | Pre-Accelerator сезон 2. Стремглаво и наивно те се борят да реализират успешно проектите си.

Борят се за своите мечти и добродетели! И след като миналата седмица разбрахте кои са те, дойде време да ви запознаем с тях един по един.

 

Днес ще се впуснем в света на старъпа Everythink. Въображение, техники за креативност, свободни асоциации… Всички тези думи описват техните цели и стремежи. Какво ги мотивира, защо се впускат в предприемаческата игра и към какво се стремят ще научите точно сега! Запознайте се с Everythink, участници в Start It Smart | Pre-Accelerator сезон 2.

 

EverythinkEverythink

Екип: Калина Аспарухова, Мила Босолова, Атанас Николов

Everythink е система за развиване на въображението, която се основава на 12 креативни техники за генериране на идеи и 48 параметъра на въображението, които обхващат свободните асоциации на хората.. Целта е хората да разчупят стандартното си мислене, да използват потенциала на собственото си съзнание и да създават сами гениални идеи, продукти, услуги, реклами, бизнес процеси, забавления и изкуство.

 

 

  • Идеята се роди…. идеята винаги я е имало. Но генезисът на нашата идея произлиза от един наш колега, който има дългогодишен опит в рекламни агенции. Така той установява нуждата от развиване на въображението, защото доста често в тези агенции, хората стигат до едни и същи решения. Екипът ни се събра в самото начало на тази години и от тогава успяхме да превърнем една идея в реална и функционираща услуга.

 

  • Трима сме, защото.. все още не сме намерили нашия Д‘Артанян, облечен в одеждите на дизайна и компютърните науки. Трима сме, защото имаме един проект и всички сме за него. Трима сме, защото бяхме седем, трима сме защото сме достатъчни….така де, плюс един.

 

  • Креативността…креативността ли? Може би имате предвид аттсонвитаерк? Нея я знаем.

 

  • Проектът ни …е много по-добър от проекта ви. Но това, което Ицо Хазарта има предвид, е че Everythink променя мисленето, разбърква стандартния алгоритъм на съзнанието ти и ти помага да раждаш гениални идеи, за които не си и подозирал. А не е ли света низ от гениални идеи?

 

  • Предприемачеството е.. дума, която не значи нищо без един вдъхновен човек, който да я изрече. А ние сме трима.

 

  • Етажът на успеха се намира..там където асансьорът спира, а стълбите продължават.

 

  • Start It Smart | Pre-Accelerator… ни научи да жонглираме както с тенис топки, така и с жизненоважните аспекти на предприемачеството. Съвсем по библейски, за една седмица видяхме огромен прогрес в нас, нямаме търпение да го умножим по още девет.

 

Ако искате да следите прогреса на стартъпите, участващи в преакселератора, подкрепете ни във нашата фейсбук страница! 🙂

 

[pexblogposts pex_attr_title=”Последни статии” pex_attr_cat=”-1″ pex_attr_number=”9″ pex_attr_columns=”3″][/pexblogposts]

 

2 replies on “Everythink: “Проектът ни е много по-добър от проекта ви”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *