Start It Smart | Pre-Accelerator 365 дни по-късно

Преди 1 година Start It Smart | Pre-Accelerator бе просто една “скица”. Скица, която нарисувахме с много наивност, неяснота и вяра. Скица, в която вплетохме най-съкровените си желания и цели за развитие, както за екипа ни, така и за хората, които имаха нужда от този проект. Вярвахме. Действахме. Борихме се и не се отказахме.

В началото проведохме над  100 срещи с хора от т.нар. бизнес. Истина е, че малцина от тях повярваха в бъдещия ни проект. Малцина бяха тези, които ни дадоха подкрепата си. Бизнесът се съмняваше! Съмняваше се, че именно преакселераторът има почва у нас. Бизнесът не беше готов, но ние бяхме. Няколко месеца по-късно доказахме, че когато вриш и кишиш в определена среда, ти познаваш нуждите й, трепетите й и действаш за развитието й. Така и стана…

 

_MG_4757

На 4 март 2014 година дадохме старт на първия в югоизточна Европа преакселератор или т.нар Start It Smart | Pre-Accelerator. Екипът ни постигна още една малка-голяма победа. Победата над страха и съмнението, породени от невярващия бизнес. Победата – толкова сладко-кисела, колкото и не си я представяхме.

 

 

 

Истината е, че 365 дни след нарисуваната скица, Start It Smart | Pre-Accelerator вече има:

41Ами сега? Какво следва оттук нататък? Никой от нас не знае.. Но със сигурност знаем едно, че когато вярваме, действаме и не се отказваме, светът ни се отблагодарява. Отблагодарява ни се за волята, енергията и труда, които полагаме. Затова можем да кажем само едно: Благодарим ти, свят!

 

 

 

И разбира се благодарим на 3-те компании, които първи повярваха в нас и продължават да ни подкрепят. Големи и искрени благодарности за хората, стоящи зад тези компании:

 

 

 

 

Ако искате да получавате повече информация за събитията, които организираме, както и за програмата Start It Smart | Pre-Accelerator, абонирайте се ТУК!

 

[pexblogposts pex_attr_cat=”-1″ pex_attr_number=”9″ pex_attr_columns=”3″][/pexblogposts]

One reply on “Start It Smart | Pre-Accelerator 365 дни по-късно

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *