Pre-accelerator vol. 2: Финалът

На 23-ти ноември се проведе дългоочакваният финал на втория сезон на Start It Smart | Pre-Accelerator. След надеждите, мечтите и усиления труд още 13 стартъпа пуснаха корени на родна зема. За втори пореден път Studio 5 даде сцена за изява на младите предприемачи, които само преди 10 седмици поставиха началото на своя път в света на иновациите.

Събитието бе открито от президента на Start It Smart – Петър Шарков, който с много емоции и искрени усмивки сподели наблюденията си относно развитието на екипите. След него на сцената се качиха и 13-те стартъпа. В продължение на 90 минути те разказваха своите предприемачески истории.

 

Какво са постигнали през тези 10 седмици? Защо е хубаво да си свободен в бизнеса? И възможно ли е да успееш в България? – това бяха само малка част от отговорите, които дадоха 13-те стартиращи компании. В рамките на 5 минути всеки един от тях разказа на публиката за прогреса си, научените уроци, пречките, валидациите, клиентите…Кои от тях обаче ще има своя kick старт, предстои да разберем.

Залата бе препълнена от 100-те подбрани бизнес гости. Част от тях бяха представители на инвестиционните фондове LAUNCHub и Eleven, Министерство на икономиката и енергетиката, лидери на водещи компании от частния сектор и разбира се менторите и приятели на Start It Smart.

Искрено благодарим на генералния ни партньор Superhosting, както и на нашите спонсори Telerik и Obecto, благодарение, на които сбъдваме нашата преакселераторска мечта! 🙂

Ако и вие имате бизнес идея, която искате да реализирате, елате и станете част от третия сезон на Start It Smart | Pre-Accelerator. Очаквайте съвсем скоро старта на апликационен прозорец № 3. 26 стартъпа вече го направиха. А вие, готови ли сте? 🙂

 

Ако искате да получавате повече информация за събитията, които организираме, както и за програмата Start It Smart | Pre-Accelerator, абонирайте се ТУК!

 

Снимки:

 

 

[pexblogposts pex_attr_cat=”-1″ pex_attr_number=”9″ pex_attr_columns=”3″][/pexblogposts]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *