Предприемач за 10 седмици. Защо не?

Сезон 2 на Start It Smart |  Pre-Accelerator завърши преди броени дни. На последния ден, наречен Demo day, 13-те стартъпа представиха своите идеи и продукти. За 10 седмици те преминаха през едно страхотно пътешествие. Пътят им бе осеян както с трудни моменти, така и с много радости и интересни преживявания. За нас бе изключително вълнуващо да сме част от процесa, през който екипите се развиваха. За пореден път се убедихме колко динамичен и изпълнен с вълнение е животът на всеки предприемач.

Пред очите ни пораснаха, както продукти и идеи, така и самите участници. Някои осъзнаха, че предприемачеството не е за тях, а други успяха в рамките на 10 седмици да променят идеите в търсене на потенциални клиенти и пазари, и показаха завидни умения, присъщи на дългогодишни предприемачи. И така, достигането до този край, постави едно ново начало.

След няколко дни обявяваме началото на апликационния прозорец за сезон 3 и за да бъдем сигурни, че няма да пропуснете да кадидатсвате ето няколко думи и обратна връзка от екипите от последния сезон:

 

“Първо искам да ви благодаря  – на организаторите, менторите, лекторите и всички участници в програмата, понеже всичко дотук постигнахме заедно и с общи усилия. Надявам се всички да продължим отношенията си със SIS и то не само тези, опоменати в договора, но и да им помагаме в поддържането на предприемаческия дух, защото лично аз се убедих колко велики идеи се раждат всеки ден и колко малко от тях се реализират, поради липсата на тези знания, които научихме тук. Както Пепи каза – ставаме част от едно голямо семейство! Семейство, в което можем да си помагаме и разчитаме един на друг в трудни моменти, както и да споделяме радостните такива. Успех и смело напред! “?

 

“Здравейте,
Mного много благодаря на целия екип на Start It Smart | PreAccelerator (да не изброявам поименно, за да не изпусна някой;)) за това, че ни изтърпяхте, обучихте и подготвихте за Големия световен бизнес. Беше много полезно и да разберем що е точно “Предприемаческа Екосистема” и имаме ли ние изобщо нещо общо с нея. И аз се надявам да продължим да се виждаме на приятни поводи и по-често. “?

 

“Хей, сладури,
Искам да споделя, че тези 10 седмици бяха супер интересни и забавни. Видях, чух и научих доста неща, но лично за мен най-важното е познанството и контактите, които изградихме. Определено представата ми за “нуждата” на клиента или по-точно “голямата” се промени и винаги се усмихвам, като го чуя това.
Радвам се, че ви познавам всичките и се надявам да продължаваме да се виждаме. Ако някой се нуждае от помощ, съвет или просто иска да пием бира винаги съм насреща.
Пожелавам НИ, да ги разбием всичките и не спирайте да мечтаем
Стискам ви палци, страхотни сме.
Успех !!!”

 

Ето какво е да си част от Start It Smart |  Pre-Accelerator. Не пропускайте, очаквайте още новини скоро.

 

[pexblogposts pex_attr_cat=”-1″ pex_attr_number=”9″ pex_attr_columns=”3″][/pexblogposts]

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *