Pre-accelerator: Нов сезон – ново място!

Неусетно измина и първата седмица от новия Сезон 3 на Start It Smart I Pre-accelerator. Този път имаме 13 стартъпа, които имат важната задача да превърнат идеите си в работещ бизнес в рамките на следващите 9 седмици. Повече информация за стартъпите можете да намерите тук.

В същото време искаме да споделим голямата си радост от новото място, на което се намираме. През следващите седмици стартъпите ще обитават едно прекрасно място – 5-тия етаж на Телефонната палата!
pre-accelerator-photo-place-1
pre-accelerator-place-photo
Много се радваме и сме изключително благодарни на Виваком, които бяха така добри да ни предоставят прекрасното място за целите на програмата. Помещението е просторно и предоставя голяма свобода на екипите да се развихрят, като покажат на какво са способни.
pre-accelerator-photo-place-2-sponsors
pre-accelerator-photo-place-3-sponsors
Намираме се точно над нашите инвестиционни партьори от Eleven Startup Accelerator и се надяваме това да допринесе за развитието на стартъпите от програмата. Хаштагът #abovetheroof ще е доста тематичен и актуален в следващите няколко седмици.

А ето какви впечатления споделят някои от стартъпите за Start It Smart I Pre-accelerator след първата седмица:


Бойко Първанов от R.O.

“Създадохте страхотна среда. Енергията се усеща и макар някои екипи да не са напълно сформирани или идеите им да не са много, много изяснени, се усеща страхотното startup приключение :)”
ro-pre-accelerator-place-1


Николета Митева от Scent Mark

“Харесва ми супер много! Учим неща, от които имах истинска нужда да задълбоча познанията си. Атмосферата е доста свободолюбива и приятелски настроена.”
sentmark-pre-accelerator-place


Рая Чабова от Divera

“Сега, след като първата седмица отмина, мога да кажа, че цялата тази необятна област на предприемачеството… и то в България, звучи не чак толкова страшно. Защото открих, както и сигурна съм всички останали участници в сезон 3, че има хора като екипа на Start It Smart, които с истинска отдаденост подкрепят всеки млад човек, решил да изживее своето приключение.”
divera-pre-accelerator-place


Георги Държанлиев от R.O.

“Не очаквах да е толкова стимулиращо и полезно за нашия екип и проект. Искам да ви поздравя искрено най-вече за атмосферата, която успявате да създадете – това според мен е най-ценното. Продължавайте в същия дух!”
ro-pre-accelerator-place


Диляна Евтимова от I’maWifi

“Имате страхотна организация и много добра мрежа от контакти. Откровено много сме впечатлени как всички канали са ви разработени на 100 процента и всичко протича много гладко.”
iamawifi-pre-accelerator-place


Денислав Николов от Dronesystems

“Изключително полезна,както в личен план,така и за целият ни екип и проект.Научихме доста и със сигурност това ще се отрази позитивно върху бъдещето развитие на dronesystems.org”
dronesystems-pre-accelerator-place


Ясен Живков от 4two & Mishmash IO

“Много интензивно и интересно. Научих неща, които не знаех, структурирах по-добре други, до които съм стигнал по различни пътища.”
4two-pre-accelerator-place


Сергей Иванов от WeDo

“WOW Wow wow 🙂 Много информация, полезна информация, синтезирано и по същество, подреждам, анализирам, определено има с какво, над какво и на къде да се работи!”
wedo-pre-accelerator-place


Андрей Русев от Mishmash IO

“Преди да дойда много се чудех какво ще да е това нещо pre-accelerator? Какво пък толкова има да правиш преди да натиснеш педала на газта? Е, сега знам – SIS ти показва къде сам си поставяш ограничения и си мислиш за accelerator-и и състезателни коли, вместо за after-burner и свръх-звукови изтребители. А като вземеш да се възгордееш колко си велик, учтиво ти напомнят, че има цяла верига детайли м/у PRE- и AFTER-. Общо взето – това е мястото за стартъпи с лазерно насочване. :)”
mishmashio-pre-accelerator-place

Ето как започнахме новия сезон на програмата. Екипите ги очакват още 9 седмици, изпълнени с много труд и интересни моменти, 9 седмици в които трябва да създадат рабощи бизнеси. Пожелава ме им успех и екипът на Start It Smart I Pre-accelerator ще бъде до тях, за да им помага по пътя на предприемачеството.
 

[pexblogposts pex_attr_cat=”-1″ pex_attr_number=”9″ pex_attr_columns=”3″][/pexblogposts]

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *