Pre-accelerator: Търсим следващите еднорози!

Start It Smart | Pre-accelerator стартира Сезон 3 на програмата. Търсим нови идеи и хора, готови на всичко, за да превърнат идеите си в успешен бизнес.

Началото на 2015 година е! В екипа се усеща голямото въодушевление в очакване на новите предизвикателства и интересните моменти, които ни предстоят. Чудим се какви нови идеи ще видим, какви предприемачи ще срещнем, на колко хора ще помогнем да стартират своя бизнес и да открият чудесата на предприемачеството. Вълнуваме се!

След една прекрасна година, в която успяхме да свършим не малко неща, нямаме търпение да се впуснем в нови приключения. Накратко какво се случи досега в Start It Smart | Pre-accelerator:

pre-accelerator-selection-day-2-1

• проведохме 2 сезона на програмата;
• сключихме партньорство с най-успешната преакселераторска програма в света Startup NEXT (Powered by Google for Entrepreneurs);
• 30 екипa, преминаха през програмата;
• Проведохме над 60 обучения;
• Над 60 ментора помагаха на екипите да реализират идеите си;
3 стартъпа от портфолиото на програмата са номинирани за участие в годишен Demo Day, организиран от Startup Next в Сан Франциско през февруари;
3 стартъпа бяха избрани от българския акселератор Eleven;
2 стартъпа привлякоха частни инвеститори;

Това са причините да вярваме, че България може да се превърне в предприемачески център на Европа и все повече хора да започват бизнеса си тук, като създават глобални компании.

Именно затова се впускаме в търсенето на следващите предприемачи, които ще променят света. Няма ограничение в каква сфера е идеята ти: Healthcare, Cloud Security, Big Data, Robotics, Payments, 3D printing, Clean Energy и други. Важно е да вярваш, че идеята ти ще промени бъдещето, че искаш да създадеш компания, която да носи добавена стойност на бъдещите ти клиенти и на обществото като цяло.

idea bulb-1

Така, че не отлагай, а действай! Регистрирай идеята си до 31 януари и можеш да вземеш участие в 10 седмичната ни интензивна програма. Ще имаш достъп до нашата обучителна програма, която обхваща всички основни направления, които ти трябват при стартиране на бизнес, ментори, уникална работна среда, достъп до мрежата ни от партньори и инвеститори.

StartupNext_PrimaryTransparent_V1_600_253-300x126

 

И нека не забравяме, че екипите които покажат най-голям напредък и потенциал могат да бъдат избрани да участват на Demo Day на Startup Next Global в San Francisco.

И с това мислим да приключим. Окачваме вашите идеи, нямаме търпение.

РЕГИСТРИРАЙ ИДЕЯ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *